2020-09-19 08:11:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne cselekedjen elhamarkodottan, mert később megbánhatja a döntését!

Napi horoszkóp szeptember 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérlegben jár. Az újat, a mást, az izgalmasat keresi. Ha párkapcsolatban él, az bizony könnyen rámehet erre a románcra. Vagy talán épp erre vágyik? Ne cselekedjen elhamarkodottan, mert később megbánhatja a döntését!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma több alkalommal is szembe kell majd néznie az ön számára ugyancsak kellemetlen dolgokkal, akár a családjával, akár a barátaival kapcsolatban. Az este viszont szép, meghitt pillanatokat ígér!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha nem is várhatja el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteiért, az azért jogos igény, hogy legalább a társa meghallgassa önt. Ha nem így tesz, akkor érthető az összeveszés, de azért ön se mélyítse el még jobban a konfliktust.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mérleg-hold miatt ma remekül kijön a környezetében mindenkivel. Ne vásároljon viszont nagy értékű dolgokat, és lehetőleg ne írjon alá semmilyen szerződést. A bolygók csalást, vagy csalódást jeleznek a pénzügyek terén, ezért legyen fokozottan óvatos!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen boldogul, úgy érzi, magára maradt az élete egy fontos hadszínterén. Kezdjen szövetségeseket keresni, úgy már menni fog a dolog!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma túl kell tennie magát egy kisebb csalódáson, egy illúziója buborék módjára pattan szét. Hamarosan beláthatja azonban, hogy így lesz a legjobb, és túl tud lépni a dolgon. Hívja fel a barátait, és engedje, hogy felvidítsák.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön jegyén halad keresztül. Ellentmondásos érzelmek gyötrik, nem tudja, hogy mitévő legyen, merre lépjen. Ez a párkapcsolatát is érintheti. Délután sétáljon egy nagyot, és gondolja végig, mit is szeretne valójában.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Folyton a pénz miatt aggódik. A baj csak az, hogy a családtagjai viszont nem ügyelnek a pénzre, így ön hiába próbál takarékoskodni. Tisztázzák a kérdést! Több lazításra lenne szüksége, szentelje ennek a napot. Ha viszont továbbra is csak mások kedvét keresi, akkor erre aligha lesz lehetősége...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az emberismerete időnként cserben hagyja - a mai napon a saját naivitásának lehet az áldozata. Valakiben megbízott, akiben nem kellett volna, hisz nem rég ismeri az illetőt. Ne törődjön az aljas pletykákkal, de tanuljon az esetből!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Sajnos szembesülnie kell olyan emberek igazságtalan kritikáival, akikről ezt álmában sem gondolta volna. Ne magyarázkodjon, ne mentegesse magát, inkább hagyja szó nélkül a vádaskodást, most ez a legcélravezetőbb!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnia, amiből pedig legszívesebben kimaradna. Pedig önre hárul a békéltető szerepe, a családtagjai végső soron önre bízzák a döntést. Bár kényelmesebb lenne, a véleményét sem rejtheti véka alá.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy régóta húzódó probléma, amely önt már nagyon nyomasztotta, ma végre nullpontra érhet. Ez egyaránt jelenthet szakítást, vagy valaminek a lezárását, vagy épp ellenkezőleg, valaminek az örömteli elkezdését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: